ANNONS

Kramp lanserar energifylld nyhet

Nu lanserar Kramp ett batterisortiment som erbjuder lantbrukare pålitliga startbatterier som håller länge. Kramp startbatterier finns att köpa hos Kramp-återförsäljare i hela Sverige.

Kramp erbjuder sedan länge ett brett sortiment av batterier från välkända fabrikat. Nu adderar företaget startbatterier till sitt Kramp-sortiment som riktar sig till lantbrukare. Startbatterier från Kramp erbjuder en häpnadsväckande kapacitet och lång livslängd. I sortimentet finns 6 volt och 12 volt startbatterier. Även om Kramps eget sortiment främst riktar sig mot lantbrukare har batterierna ett brett användningsområde till exempel passar de till traktorer, skördetröskor, lätta lastbilar och personbilar.

Anders Carlson, vd på Kramp:
– Vi är mycket glada över att kunna komplettera vårt nuvarande batterisortiment med alternativ från vårt eget Kramp-sortiment. Det som utmärker Kramp-batterier är att de möter lantbrukares behov av bra och pålitliga batterier som håller länge.

Framtaget för lantbrukare

Gemensamt för alla Kramp-produkter är att de är utformade för lantbrukares behov. I sortimentet finns allt från LED-fordonsbelysning till smörjmedel. Reservdels- och tillbehörsgrossisten har de senaste åren släppt flera nyheter i sitt eget sortiment, bland annat arbetskläder. Kramp startbatterier och det övriga Kramp-sortimentet finns att köpa hos Kramps återförsäljare.

Lanseringen av batterisortimentet inträffar under samma år som Kramp firar sitt 70-årsjubileum. Företaget grundades av Johan Kramp i Nederländerna, och har sedan 1951 vuxit till att bli en av Europas största leverantörer av reservdelar och tillbehör till återförsäljare i lantbruksbranschen. I samband med 70-årsjubileumet firar Kramp samarbetet med återförsäljare, leverantörer och anställda som sträcker sig över flera generationer.

Relaterade artiklar