ANNONS

Kramp och LRF i samarbete

Reservdels- och tillbehörsgrossisten Kramp och LRF Samköp inleder idag ett samarbete där företagsmedlemmar i LRF kan köpa produkter i Kramps webbutik via cirka 80 lokala Kramp-återförsäljare. Samarbetet syftar till att främja den digitala utvecklingen av eftermarknaden inom lantbruk.

Samarbetet mellan LRF Samköp, Kramp och Kramps återförsäljare är ett steg närmare till att göra eftermarknaden inom lantbruk mer lättillgänglig.

 

– Samarbetet med LRF Samköp ger lantbrukare med LRF-medlemskap ytterligare möjlighet att handla via nätet med rabatt i Kramps webbutik samtidigt som de drar nytta av fördelarna med att handla lokalt. Den lokala återförsäljaren erbjuder lantbrukaren ovärderlig teknisk rådgivning och lokal support, säger Anders Carlson, vd på Kramp.

Genom det nya samarbetet med LRF Samköp kan medlemmar i LRF teckna ett företagskonto hos Kramps lokala återförsäljare och handla till rabatterade priser i Kramps webbutik. Erbjudandet gäller i Kramps webbutik där användaren kan välja att få produkterna levererade direkt till dörren eller till sin lokala Kramp-återförsäljare. LRF-medlemmar kan ta del av erbjudandet och öppna ett företagskonto på www.lrf.se/kramp.

Relaterade artiklar