ANNONS

Låg ränta för en Merlo

Kunder som investerar i en Merlo teleskoplastare kan göra ett riktigt räntekap under 2015. 70-årsjubilerande Hüllert Maskin erbjuder endast 0,7 procents ränta vid lånefinansiering av en Merlo.
Hüllert Maskin är svensk generalagent för Merlo teleskoplastare och har en marknadsledande position för denna allt vanligare och mångsidiga entreprenadmaskin. Hittills har man sålt mer än 900 teleskoplastare i Sverige sedan samarbetet med Merlo startade för 20 år sedan.
Hüllerts 70-årsfirande i maskinbranschen samt 20-årsfirandet av samarbetet med Merlo står för en stabilitet som är ganska unik.
– Vi är stolta över att våra kunder kan räkna med långsiktig kontakt med oss efter en maskininvestering, samt för vårt nät av nära 30 serviceställen över hela landet som är auktoriserade av oss och Merlo, säger Hüllerts vd Nils-Gunnar Burge.
Det långa samarbetet med det familjeägda Merlo i Italien innebär också att italienarna påverkats av behov och önskemål från de svenska användarna. Ett exempel är att CE-märkta BM-fästen monteras redan på fabriken i Italien på maskinerna för den svenska marknaden. Ett annat är leveranserna av både stela och vridbara redskapsfästen.
För att även svenska Merloägare ska märka av jubileumsåret erbjuder man nu en mycket förmånlig räntenivå för finansiering av investeringar i nya maskiner. Räntan har sänkts till bara 0,7 procent under 24 månader för både nya och begagnade maskiner som säljs under 2015. Den låga räntan gäller vid finansiering via Wasa Kredit AB och 0,7-nivån har inspirerats av de 70 år som Hüllert arbetat med maskiner.
Erbjudandet är ännu ett kundorienterat grepp som tagits det senaste halvåret. Sedan i september 2014 erbjuds två års (eller 2000 timmars) fabriksgaranti på Merlos samtliga modeller av Merlos teleskoplastare.
amvc73ldkxfkkyukmf65

Relaterade artiklar