ANNONS

Lantmännen Maskin inviger ny maskinanläggning

Lantmännen Maskin inviger ny maskinanläggning i Nyköping. Anläggningen blir Lantmännen Maskins största i Sverige, och kommer att innebära flera fördelar för den lokala lantbrukaren.

– Detta är en satsning som kommer att underlätta för lantbrukarna i Sörmland. Vi kommer att kunna erbjuda ett större utbud och förbättrade servicemöjligheter och förhoppningsvis kunna stödja lantbrukaren inför och under den viktigaste skörden på länge, säger Peter Annas, vd på Lantmännen Maskin.

Lantmännen Maskin erbjuder både försäljning och service av jordbruksmaskiner och redskap till lantbrukare i hela Sverige.

– Vi har löpande dialog med våra medlemmar – aktiva lantbrukare – hur vi bäst kan utveckla verksamheten och underlätta deras vardag. Satsningen på en ny maskinanläggning i Nyköping är ett exempel på förbättringar som vi nu genomför, säger Peter Annas.

Invigningen av nya maskinanläggningen den 3 maj inleddes med att Peter Annas, vd på Lantmännen Maskin, Arvid Lindgren, lantbrukare och distriktsordförande i Lantmännens distrikt Sörmland och platschef Mathias Jensen klippte bandet. Totalt besöktes invigningen av över 300 lantbrukare från hela Sörmland, en siffra som var högre än förväntat då dagen bjöd på strålande sol och utmärkt väder för att fortsätta med den försenade vårsådden.

Relaterade artiklar