ANNONS

Livstids garanti på tallrikar

Som ett led i att ligga i framkant när det kommer till kvalitet och prestanda, introducerar Väderstad livstidsgaranti på originaltallrikar. Skulle en tallrik ge vika under dess livslängd, kommer Väderstad ersätta denna utan kostnad.

– Vår egen tillverkning av slitdelar är unik på marknaden och den ger oss full kontroll över kvaliteten. Vi är övertygade om den höga kvalitet våra produkter håller och självklart vill vi att vår kund ska känna en trygghet i sitt val av Väderstad som partner, säger Mattias Hovnert, Sales & Marketing Director, på Väderstad.

Väderstads tallrikar är tillverkade i högkvalitativt svenskt V-55 stål vid Väderstads helägda slitdelstillverkning Svensk Presshärdning (SPH), lokaliserade nära fabriken och huvudkontoret. Tillverkningen följer samma rigorösa produktionsfilosofi som samtliga övriga Väderstad-produkter. I och med detta säkras högsta möjliga nytta för lantbrukaren.

– När du utrustar din Väderstad-maskin med slitstarka, högkvalitativa originaldelar från Väderstad, säkerställer du att din maskin kvarhåller den prestanda och goda arbetsresultat som fick dig att välja maskinen från första början, säger Mattias Hovnert, och tillägger:

– Resultatet ses i lägre kostnad per hektar och goda resultat.

Väderstad livstidsgaranti på tallrikar gäller för originaltallrikar inköpta från och med årsmodell 2018, vilken hade sin start i oktober 2017. Som ett tecken på det högkvalitativa stålet och tillverkningen, är samtliga originaltallrikar märkta med ”V-55”.

Relaterade artiklar