ANNONS

Lyckegård tar hem ny order i Tyskland

Lyckegård Groups marknadssatsningar i Tyskland för affärsområdet Soil & Seed fortsätter att bidra positivt till försäljningsutvecklingen och bolaget upplever ett starkt inledande kvartal. Lyckegård meddelar ytterligare en order om två stycken Cameleon, motsvarande ett ordervärde om cirka 3 miljoner svenska kronor.

Intäkterna kommer att återspeglas i det andra kvartalet i år. Lyckegårds affärsområde Soil & Seed erhåller ytterligare order från den tyska marknaden för leverans av så- och radhackningsmaskinen Cameleon och leveransen är planerat till juni 2023.
– Vi är mycket glada över den fortsatta positiva utvecklingen för vårt affärsområde Soil & Seed och våra marknadssatsningar som snabbt har gett resultat. 2023 har inletts med en positiv trend inom både produkt- och försäljningsutveckling. Vi upplever ett ökat intresse för Lyckegård och vårt produktutbud, inte minst inom radhackning som ökar kraftigt bland ekologiska och traditionella odlare och inom detta område är vi väldigt bra positionerade med vår Cameleon, kommenterar Christian Bjärntoft, vd för Lyckegård
Lyckegårds Cameleon erbjuder flexibilitet genom att både tillgodose sådd och radhackning och kan kombineras inom både ekologisk och traditionell odling. Genom att kombinera sådd- och radhackning ger maskinen en mycket hög precision i momenten.

Relaterade artiklar