ANNONS

Maskinia öppnar kontor i Göteborg

Maskinia öppnar kontor i Göteborg för att möta den ökande efterfrågan på sina produkter. En större satsning på Göteborg och Västra Götaland med kontor i egen regi kommer ge nuvarande och framtida kunder bästa möjliga service.
Göteborg växer och det är mycket stora infrastrukturprojekt i länet. Det är en viktig del av Sverige och kunderna kräver en hög och bra service samt bra tillgänglighet på maskiner. Maskinias märken växer i Sverige och i världen där Maskinias uppdrag är att utveckla verksamheten i Sverige vilket kräver en närvaro i detta viktiga område. Maskiner från Maskinia kommer att bygga delar av västlänken och det framtida Göteborg.
Maskinias starka tillväxt under de sista 5 åren är kopplad till den utveckling samt förstärkning av verksamheten som gjorts runt om i Sverige. Både egna anläggningar och återförsäljare har bidragit till att lyfta Maskinia. Det har varit ett stort fokus på eftermarknad och det jobbet fortsätter även framåt. Maskinia ska bli bäst i Sverige på eftermarknaden. De är inte där ännu, men på väg.
– Doosan och Case har sedan länge en stark position i Göteborg och vi ska nu bygga vidare på den och göra Bergmann dumpern till ett nytt fräscht inslag på Avenyn, säger Fredrik Holmquist, vd på Maskinia.
De sista fem åren har Andresen Maskin varit återförsäljare i Göteborg och Västra Götaland för Maskinia och dess märken, Doosan och Case. De kommer att avsluta uppdraget fram till sommaren parallellt med att vi på Maskinia startar upp eget kontor. Vi tackar Andresen Maskin för ett mycket bra samarbete under dessa år.
Servicen kommer fortsatt att skötas av de Maskinia kontrakterade och auktoriserade serviceverkstäderna Steens T&E och Entrac i Göteborg samt Uddevalla Hydraul & Maskin AB.
Arbetet med att forma och hitta säljteamet för ”Maskinia region Väst” är i full gång och det kommer mer information senare hur organisationen kommer att se ut.
Andresen Maskin och Maskinia kommer att samarbeta för att få en så smidig övergång som möjligt för kunder och leverantörer. Efter sommaren kommer det nya Maskiniateamet gå för fullt. Maskiner och kontor kommer finnas på Hisingen hos Steens T&E.

Relaterade artiklar