ANNONS

Metsjö tecknar avtal med ny återförsäljare

Svenska Metsjö ingick tidigare i år avtal med Swedish Agro Machinery som innebär att lantbruksvagnar ska säljas via deras organisation i Sverige. Bakgrunden var att ett långvarigt samarbete mellan Metsjö och Lantmännen Maskin upphörde.
Då sa Metsjös vd Anders Ivarsson att man skulle sprida riskerna lite mer framöver och sälja sina produkter genom flera olika kanaler.
Nu har Metsjö tecknat avtal med Maskin System om försäljning av dumpervagnar.
– Maskin System är en stark och mycket kunnig partner som arbetar i entreprenörernas direkta närhet och levererar professionella lösningar som förbättrar kundernas produktivitet. Tillsammans delar vi många värden såsom kund- och produktfokus och en strävan efter att alltid ha nöjda kunder. Vi är glada över att Maskin System har valt att erbjuda våra vagnar till sina kunder. Vi är övertygade om att det här kommer att bli ett mycket framgångsrikt samarbete, säger Anders Ivarsson.
Samtidigt presenterar Metsjö en ny dumpervagn i sitt sortiment. Den  heter Meta E8 E.
– Med MetaE erbjuder vi grävmaskinister och entreprenörer en ”rejäl svenskbyggd vagn” som på riktigt är byggd för att flytta tuffa material i många år. Vi har designat den tillsammans med våra kunder för att vara så flexibel och optimal att använda i grävarbete som möjligt. MetaE delar chassi/flak med andra vagnstyper och kan kombineras med olika flak/chassin osv. Värt att nämna är ett spårgående chassi med styrning, säger Anders Ivarsson.

Relaterade artiklar