ANNONS

Mycket nytt från NH på Borgeby

New Hollands turné med den metangasdrivna T6.180 Methane Power går i mål i samband med att Borgeby Fältdagar öppnar mässan den första dagen. Traktorn har då förflyttat sig från Västerås och nedåt i landet och gjort totalt sju stopp hos New Holland-återförsäljare, som bjudit in potentiella kunder och beslutsfattare och traktorn har rönt ett stort intresse.

T6.180 Methane Power kommer att finnas i Agro Maskiners monter under hela mässan.
New Hollands nya rotortröska CR11 som lanserades på Agritechnica november 2023, visas även den i Agro Maskiners monter. Den nya serien har innovativ ny teknik och är utformad för att öka kapaciteten, ge bästa möjliga kärnkvalitet, minimalt spill och för att minska de totala skördekostnaderna genom minimal stilleståndstid och minimalt dagligt underhåll. CR11 som visas på Borgeby är utrustad med ett 50 fots MacDon FD2 FlexDraper® skärbord, ett skärbord som uppvisat mycket fina skördegenskaper i kombination med kvalitet i världsklass.
— Vi är väldigt stolta över att kunna visa upp vår nya flaggskeppströska och hoppas på ett stort intresse för den och övriga tröskmodeller som visas i Agro Maskiners monter. Vi visar även andra skördemaskiner som storbals- och rundbalspressarna från New Holland, säger Jonas Eriksson, ansvarig för skördemaskiner hos New Holland Sverige.

De nya T7-traktorerna, i Next Gen, finns även de på Borgeby Fältdagar. Störst och nyast i denna grupp är T7.340 HD som lanserades under 2023. Traktorn som ger 340 hk som mest, har en uppdaterad motor samt segmentets största bränsletank. Förutom denna traktornyhet visas hela New Hollands traktorsortiment.
— Genom Agro Maskiner visar vi hela traktorprogrammet, från Boomer till T8 och vi tycker att det är roligt att kunna visa ett så brett utbud. Det är speciellt roligt att kunna visa T7 Next Gen-modellerna, där vi stolt visar banbrytande teknik i kombination med komfort som är i topp inklusive en fantastisk ljudnivå i hytten på max 66 dBa. Besök oss gärna i montern och utmana oss med frågor om framtidens teknik och drivmedel, säger Anders Folkelid, ansvarig för traktorer hos New Holland Sverige.

Relaterade artiklar