ANNONS

Nordfarm ger sig in i entreprenadbranschen

Sany Group, världens ledande tillverkare av grävmaskiner under 2022 med över 100 000 sålda enheter globalt,
har etablerat sig på den svenska marknaden genom ett strategiskt partnerskap med Nordfarm Maskin.

Nordfarm som är en välrenommerad leverantör av maskiner och redskap till svenska lantbrukare, skogsbrukare och entreprenörer med en 40-årig historia, tar nu ett kraftfullt steg in i entreprenadbranschen med stöd från Sany.

Sany Group är känt för sitt omfattande sortiment av entreprenad- maskiner, från minigrävare till tunga maskiner, inklusive lastmaskiner, väghyvlar, dumprar och teleskoplastare. Med en stark inriktning på produktutveckling och moderna, automatiserade fabriker erbjuder de en oslagbar kombination av hög kvalitet och mångsidighet.

Många fördelar
I en tid när räntor stiger och maskinpriserna ökar dramatiskt, erbjuder detta partnerskap en balanserad lösning med rätt produkter och ett oslagbart förhållande mellan pris och kvalitet. Grävmaskinsentreprenörer kan nu dra nytta av prisvärda alternativ med 5 års garanti eller 10 000 driftstimmar, förmånliga finansieringsalternativ och en förstklassig serviceorganisation.

Nordfarm och Sany kommenterar
Nordfarm har under flertalet år undersökt möjligheterna i att stärka upp och bredda vårt erbjudande på entreprenadsidan, ett område som vi redan idag är bekanta med tack vare våra kompaktlastare från Avant och entreprenaddumprar från Palmse trailer.

– Med Sany kommer vi att ta ytterligare ett stort steg till att bli en mer komplett leverantör mot den gula sidan och det tillsammans med vårt heltäckande och inarbetade återförsäljarnätverk. Vi är otroligt glada över att introducera SANY-grävmaskiner på den svenska marknaden, säger Bo Åkesson, vd på Nordfarm.

Något som Nordfarm tittar på i övervägandet att ta in ett nytt varumärke är självklart hur det står sig idag, och SANY har tagit stora marknadsdelar i övriga världen på relativt kort tid.

– Vi tror starkt på att detta är möjligt även i Sverige. Men för oss är det lika viktigt vart en tillverkare är på väg och SANY har en aggressiv utvecklingsagenda både vad gäller sitt program och sin tillverkningsprocess.

Även Wesley Yang, vd för Sany Northern Europe ser fram emot detta strategiska partnerskap med Nordfarm Maskin AB. Han betonar att SANY är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa och mångsidiga entreprenadmaskiner till de svenska kunderna, var än i landet de finns.

Relaterade artiklar