ANNONS

Ny marknadschef på Yara

Tina Vinnerborg tillträde som ny direktör för sälj och marknadsföring den 22 mars 2023.

Tina har en examen i ekonomi från Lunds universitet, samt en gedigen bakgrund från livsmedelsbranschen med anställningar på bland annat Nestlé, Findus, Duni och Midsona. Några exempel på positioner; kommersiell chef, KAM-chef och marknads- och kommunikationschef. Dessutom har Tina flera års erfarenhet från konsultsidan där fokus låg på affärsutveckling, kommunikation och försäljning.

– Jag ser verkligen fram emot att ta mig an detta uppdrag i en bransch som hamnat på var mans bord då vi nu lever i en verklighet som vår generation aldrig tidigare upplevt. Vi står alla inför stora utmaningar men med utmaningar följer även nya möjligheter. Tillsammans med branschorganisationer, distributörer och Yara-kollegor kommer jag försöka ta vara på dessa för att vi gemensamt ska kunna skapa förutsättningar för en lönsam och hållbar livsmedelsproduktion i Sverige, säger Tina Vinnerbrog.

Tina Vinnerborg

– Jag är glad att kunna välkomna Tina till vårt team i Yara Sverige. Hon har med sig en omfattande kommersiell erfarenhet som kommer att vara nyckeln till att genomföra vår strategi mot en klimatvänligare matproduktion, säger Rolf Isberg Senior Vice President, Yara Norden.

Relaterade artiklar