ANNONS

Ny maskinutställning

Sveriges nya stora maskinmässa håller precis på att födas, och den 6 oktober slår portarna upp för första gången till Tierp Arena Festival!
Tierp Arena har hittills gjort sig mest känd för olika motorevenemang, och då speciellt inom dragracing. Men det uttalade målet har hela tiden varit att skapa en stor bredd i verksamheten som kan pågå året runt.
–Våra enorma ytor och permanenta faciliteter för publiken, gör att Tierp Arena är perfekt för större utomhusmässor som kräver både rejält med utrymme och varierande terräng, säger Leif Andréasson, en av initiativtagarna och delägarna i Tierp Arena.

Nordic Machine Show
Tyngdpunkten i Tierp Arena Festival ligger på Nordic Machine Show, mässan för skog-, lantbruk- och entreprenadmaskiner. Här visar tillverkare, återförsäljare och andra upp sina produkter och nyheter för en blandad publik.
–Självklart vill vi få hit alla yrkesmän i branchen. Men vi vill samtidigt skapa en atmosfär, där även familjer och barn känner sig hemma och vill vara, utvecklar Leif.
Så förutom visning av stora hårda maskiner, kommer besökarna under lördagen kunna titta på hur man arbetar med hästar i skogen, både förr och nu. För barnen finns det även möjlighet till ponnyridning och i djurhagarna kan man både få klappa och krama. Under mässans alla dagar är även försäljningstorget för närproducerad mat öppet.

Oktoberfest
På Tierp arenas område finns även den alldeles egna pubben vid namn Guldladan. I den här gamla och smakfullt inredda flyghangaren helt i trä, kommer gästerna att varje kväll kunna få sig en bit mat, lite dryck och lyssna på musik. Under fredagen spelar Coverfabriken live och på lördagkväll är det bandet Bourbounstate som äntrar scenen.

Tierp Arena Festival Fakta:
Datum: 6-8 oktober.
Öppettider: Mässan, dagligen kl. 09.00-17.00. Pubben Guldladan kl.16.00-01.00
Entré: 150 kr per person/dag. Gratis för barn under 15 år i målsmans sällskap.
För mer fakta, besök: www.tierparena.com

Ser alla mässor genom att klicka här.

Relaterade artiklar