ANNONS

Ny plogserie från HillTipp

Den nya plogserien som lanseras för vintern 2012/2013 är en liten plogserie for kompakta traktorer samt kompakt lastare.
– Plogserien kompletterar vårt nuvarande sortiment, säger försäljningschef Frank Mäenpää, på HillTip.
Plog programmet består av diagonala blad samt V- plogar i storleks klassen 1,4–2,2 meter med fjädrande stål eller polyuretan skär. Den aggressiva skärvinkel samt att den är robusta byggnaden gör att de lätta kompakt lastarna/traktorerna kan utföra krävande snöröjnings uppdrag med den nya HillTip-CRAFT plogserien. Plogen kan även köpas med manuell sväng för den som vill ha ett ekonomipaket och som tillval finns stödhjul för den som önskar. Infästningar finns till alla marknadens populära traktorer och lastare. HillTip levererar även plogar med kund anpassad färg enligt önskemål.
– Vi har en stark kundkrets som redan använder våra produkter i hela Europa, och som även har kompakt astare och traktorer. Med denna produkt tar vi ett steg närmare våra bästa partners.
HillTip ämnar öka sitt återförsälja nätverk speciellt i denna produkt kategori.
HillTip är känd för de flesta som en distributör av Blizzard- och Westernsnöplogar i hela Europa.  HillTip har sedan starten 2004 haft en stark tillväxt och utvecklat olika applikations anpassningar för den Amerikanska tillverkaren, tillverkningen av all applikations anpassningar sker in Finland för europeiska Marknaden. HillTip är ett familjeägt företag i Jakobstad i Finland och företaget drivs av bröderna Frank och Tom Mäenpää.

Relaterade artiklar