ANNONS

Ny släntklippare till Sverige

Lindström i Lomma fortsätter att utöka sitt produktsortiment och visar att man är en aktör att räkna med genom ett brett urval utav redskap och maskiner för skötsel utav utemiljöer. Senaste produkttillskottet är Marolin armklippare från Marolin F. & Figli Snc som visas på Mässan. Marolin har en lång historia som tillverkare utav redskap. Under 2008 firade Marolin jubileum med 50 framgångsrika år tack vare det fokus som gjorts för att ge kunder ett komplett utbud av arm klippare. Företaget är ett familjeföretag som har tradition, känsla och kompetens för det de gör och maskinerna är konstruerade och testade med högsta noggrannhet för att tillfredsställa de mest krävande kunderna och följaktligen vara ett driftsäkert redskap i våra kunders arbete.
Marolin är specialiserade på att bygga arm klippare, den perfekta lösningen för dem som har arbeten som kräver räckvidd om det så gäller gräs, buskar, häckar att klippa, eller rensa diken så fixas det. Flertalet modeller erbjuds, från den minsta häckklipparen till den största arm klipparen med räckvidd upp till 9,6 meter med ett flertal alternativa redskapshuvuden. De kraftfulla A.H.A modellerna med sin hydrauliska front förskjutning och sidosvängning ger en utomordentlig överskådlighet och god arbetsställning och är en utav storsäljarna i Europa.
Marolin har framgångsrikt lyckats, inte bara på den italienska marknaden, men också i större delen utav Europa och nu är det Sveriges tur.

Relaterade artiklar