ANNONS

Nya återförsäljare för Vicon

Rolf Häggberg och Mats Tykesson

Rolf Häggberg och Mats Tykesson


Kverneland Group gör en ändring av sin distribution av varumärket Vicon i Östergötlands län samt nordöstra Småland där vi skiftar från GH´s TraktorCity i Mantorp AB till Häggbergs Traktor & Maskin AB. Häggbergs är återförsäljare av New Holland samt Case och har anläggningar i Österstad, Norrköping, Linköping (inom kort), Kisa och Gamleby. Med Vicons produktprogram kommer de vara kompletta på produkter inom växtskydd och vall/gräs.

Vi är mycket glada över att vi har funnit en stark återförsäljare som kan stärka och komplettera Kverneland Groups position i detta distrikt som vi anser har en stor potential. Under våren kommer maskiner att komma ut på anläggningarna och vi välkomnar kunderna att komma in till någon av anläggningarna och få information av det som Vicon erbjuder.

Kverneland Group Sverige AB
Kverneland Group Sverige är ett säljbolag, helägt av Kverneland AS. Vicon har ett av marknadens allra starkaste produktprogram inom vallskörd och växtskydd. Det svenska huvudkontoret ligger i Nyköping.

Häggbergs Traktor och Maskin AB
Häggbergs är ett familjeföretag som drivit maskinförsäljning sedan 1951. De har 5 fullservice anläggningar i Östergötland och nordöstra Småland. Huvudkontoret är placerat i Österstad.

Relaterade artiklar