ANNONS

Nya dimensioner av trailerdäck

Alliance presenterar tre nya dimensioner i sin däckserie 882 och 885 Flotation. Det är breda däck till vagnar inom lantbruk och entreprenad.

Med nya storlekarna 710/35R22.5, 600/60R30,5 och 710/50R30.5 har Alliance 882-däckserien nu totalt 15 artiklar. För Alliance 885 innebär de två nya storlekarna 850/50R30.5 och 710/40R22.5 totalt 17 artiklar. Som specialister på jordbruksförflyttning är både Alliance 882 och Alliance 885 utrustade med en hastighetsklassificering “D” (65 km/h). Dessa flytdäck är konstruerade för en bred skala av jordbruksfordon som gödnings- och spridningsbilar, spridare, vagnar, släpvagnar och balpressar. De är kända för sin höga lastkapacitet, effektiva självrengöring och långa livslängd. Beroende på användningsförhållanden erbjuder de två serierna en total lösning,  med fokus på vägarna för Alliance 882 och med fokus på fältanvändning för Alliance 885.

Flytdäck för markskydd
I båda däckserierna är den stora kontaktytan en av de viktigaste egenskaperna som ger utmärkta flytegenskaper, vilket garanterar stabilitet och hög lastkapacitet vid vägtransporter (882) samt överlägsen tryckfördelning på markytan och skydd av marken mot eventuell skada (885). De rundade axlarna på däcken bidrar också till denna effekt samtidigt som de orsakar så lite skada som möjligt på grödorna.
– Dessa flytdäck för jordbruksförflyttning erbjuder övertygande paket: de kombinerar effektivt markskydd och hög lastkapacitet med bra dragkraft, effektiv självrengöring, lägre bränsleförbrukning, utmärkt stabilitet, lågt slitage och därmed lång livslängd. Lägg till den 10-åriga garantin – och du har ett perfekt val med högt värde för pengarna för dagliga utmaningar. Dessa däck hjälper till att pålitligt ta sig igenom den nya växtsäsongen med hög effektivitet, betonar Angelo Noronha, Europeisk vd på Yokohama Off-Highway Tires.

Högpresterande mönsterdesign
Den riktade mönsterdesignen i båda fallen garanterar utmärkt dragkraft, även på lös mark, samtidigt som de stora centrala mönstren ger förbättrade hanteringsegenskaper och minimerat rullmotstånd på vägen. Däckets anläggningsyta har en hög mönsterytprocent och en bred profilbredd. Sammantaget säkerställer detta en större markkontaktyta.

Relaterade artiklar