ANNONS

Nya intressanta lantbruksdäck

Nokian Tyres introducerar fyra nya storlekar i familjen av högpresterande VF-flotation däck på marknaden. VF är en ny unik däckteknologi som ger imponerande grepp och bärighet i utmanande markförhållanden.

Nokian Tyres Float King VF bygger på Nokian Tyres Flexforce VF-teknologin och finns nu i fyra vanliga storlekar för flytgödselspridare med stor kapacitet. Produktfamiljen Float King VF omfattar för närvarande: VF750/60R30.5, VF850/50R30.5, VF710/55R34 och VF800/50R34.

Däck till traktorer
Nokian Tyres Soil King VF är ett nytt unikt traktordäck som enligt DLG-tester kan förbättra bränsleeffektiviteten avsevärt på fält och väg. VF-däcket bygger på Nokian Tyres Flexforce® VF-teknologi och finns nu tillgängligt i åtta vanliga storlekar för traktordäck med hög effekt. Det innebär att fler lantbrukare kan dra nytta av dess testvinnande effektivitet.
Nokian Tyres Soil King VF är det första traktordäcket som använder Nokian Tyres Flexforce® VF-däckteknologi. Med denna banbrytande däckteknologi har vi än en gång visat att tekniken har en avgörande roll för att optimera traktorns prestanda. Den möjliggör effektivare jordbruksarbete genom att skapa en markkontakt i XXL-storlek och att minska kraftförlusten.

Nokian Tyres Soil King VF har testats av det högt ansedda DLG, eller Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft. Jämfört med andra premium VF-däck för lantbruk visade det sig vara är bäst i klassen vid fält- och transportarbete med bättre grepp och lägre bränsleförbrukning samt en större behandlad yta per timme.

Däcket har också genomgått omfattande fälttester. I sina rapporter har testanvändarna betonat det nya VF-däckets markvänlighet, stabilitet och vägegenskaper. Det har möjliggjort körning med full last med lågt tryck samt högre hastigheter på fält och väg.

Relaterade artiklar