ANNONS

Nya kontroller för Pöttinger-maskiner

Intuitiv drift av maskiner blir allt viktigare för lantbruksföretag. Därför har Pöttinger introducerat nya kontroller som ökar säkerheten och är lätta att använda.

SELECT CONTROL-uttaget
Den nya SELECT CONTROL-terminalen har en användarvänlig design. Med tydligt tilldelade funktionstangenter och en 4,3″ färgpekskärm kan många maskinfunktioner förvalas och manövreras med traktorns hydrauliska fjärrventiler eller styras direkt. Ljusstyrkan på displayen och tangentbordet kan justeras efter behov, vilket säkerställer optimal belysning när som helst dag eller natt NOVACAT V 10000 slåttermaskiner kan utrustas med denna terminal som tillval. Den finns även för lastvagnar i BOSS 3000-serien.

ISOBUS AUX CCI A3 joystick
AUX CCI A3 joystick gör det enkelt att styra vilken som helst av de ISOBUS-utrustade maskinerna. Funktionsknapparna kan tilldelas fritt och är åtskilda av åsar. Detta undviker operatörsfel. Haptisk feedback och alla ikoner som visas på tangenterna gör det ännu enklare att arbeta med joysticken. Olika rutnät med åtta till tio tangenter ger den optimala layouten för varje applikation och kan bytas runt på några sekunder. Joysticken finns som tillval på Pöttinger JUMBO 7000- och 8000-seriens lastvagnar, IMPRESS PRO-balpressar och NOVACAT V 10000-slåttermaskiner.

Relaterade artiklar