ANNONS

Nya krossar till Sverige

De schweiziska krossarna och siktarna med stor kapacitet och kvalitet även för riktigt tunga applikationer inom återvinning och bergkrossning är här.
Andersen Contractor är nu återförsäljare av mobila kross- och siktverk från den schweiziska tillverkaren Gipo. Deras maskiner klarar av både tuffa återvinningsmassor som exempelvis armerad betong och asfalt, såväl som vårt hårda svenska berg. Det gör maskinerna mycket användbara inom krossning och återvinningssektorn.
Schweiziska tillverkaren Gipo har i 25 år producerat mobila kross- och siktlösningar. Sedan länge väletablerade på området har Gipo gjort sig kända för att tillverka innovativa produkter av hög kvalitet. De har genom åren sålt ett stort antal maskiner främst i Europa. För första gången är de nu representerade i Sverige. Den första krossen är redan såld och kommer att levereras under våren.
– Gipo tillverkar både renodlade krossar och siktar såväl som kombinerade kross- och siktverk. Med ett brett sortiment av olika maskintyper och storlekar kan vi erbjuda en komplett serie av mobila maskiner. Gipos krossar och siktar kännetecknas av hög kvalitet i konstruktion och produktivitet, med enkel drift och underhåll. De kan användas för effektiv återvinning och krossning av stora mängder material, inom ett stort antal olika applikationer. säger Svend M. Andersen, vd på Andersen Contractor.
Det finns slagkrossar och käftkrossar i sortimentet, likväl som siktar och kompletta kombianläggningar. Alla i mobilt utförande. Krossar med maskinvikt från 26 ton upp till 75 ton. Kombianläggningar med maskinvikt på upp till 130 ton. Inmatningstratt på mellan 4 m3 och 14 m3 och med inmatningsöppning på upp till 1670×1100 mm. Produktionskapaciteter från 150 ton upp till 1100 ton per timme.

Relaterade artiklar