ANNONS

Nya självgångare från Case IH

Case IH introducerar tre nya modeller på marknaden med en helt ny design som ger förbättrad effektivitet, operatörskomfort och introduktionen av AFS Connect.

Patriot 50-serien sprutor kommer att läggas till i Case IH:s utbud av självgående växtskyddssprutor. Med en exceptionell operatörsmiljö, fullständig fordonskontroll, förbättrade anslutningslösningar och integrerad sprutteknik är Patriot 50-serien spridare utformad för att hjälpa operatörer att arbeta mer produktivt och uppnå högeffektiv sprutning.

Under årtionden har odlare litat på Patriot-sprutan för att klara av snäva bekämpningsfönster. Den karakteristiska konstruktionen med motorn fram och hytten bak samt den hållbara rampen är avgörande konstruktion som gör det möjligt för operatörer att uppnå noggrann och tidseffektiv sprutning. För att möta dagens producenters och jordbruksåterförsäljares behov integrerar Patriot 50-serien sprutor avancerad teknik och anslutningslösningar med en pålitlig design, allt för att förbättra operatörens produktivitet.

– Prioriteten under utvecklingen av den nya Patriot-serien var att hjälpa kunderna att maximera avkastningspotentialen och hantera snäva sprutningsfönster bättre, säger Stefan Amering, produktchef för sprutor på Case IH EMEA.
Han berättar att Case IH är övertygade om att de har uppnått det med 50-serien.

De viktigaste innovationerna i Patriot 50-serien spridare inkluderar

Optimerad precision: Inkluderar möjligheten att lägga till AIM Command FLEX II, vilket erbjuder sex driftslägen för ökad noggrannhet och kontroll över kemiska applikationshastigheter, tryck och droppstorlek, samt individuell kontroll av munstycken för ökad precision.

Ökad hyttkomfort och användarvänlighet: Den nya Patriot erbjuder en tystare hytt än tidigare modeller, med en bekväm interiör och rikligt med glas för maximal och obehindrad sikt. Kompatibel med valfria AutoTurn, två anpassningsbara skärmar, AFS Pro 1200 och Viper 4+, säkerställer Patriot alltid optimal fordons- och produktkontroll och möjligheten att se det man vill, när man vill.

Stabila bommar för noggrann sprutning: Den integrerade AutoBoom XRT Automatic Boom Height Control upptäcker och anpassar sig till förändringar i terrängen, vilket säkerställer täckningsnoggrannhet och effektivitet, medan en ny design för mittsektionen minimerar rampsvängningar under utmanande förhållanden, även med längre rampalternativ.

Oöverträffad anslutning:
AFS Connect, som för närvarande införs.

Relaterade artiklar