ANNONS

Ökad produktivitet med ny skopa

bkvdivj9hgbn86rpjftm
De senaste tillskotten till Volvo Construction Equipments hjullastarskopor kombinerar smart konstruktion med oslagbar hållbarhet och ger dig prestanda som är perfekt anpassade till jobbet och förhållandena på arbetsplatsen.

Volvo Construction Equipment introducerar tre nya skopor särskilt konstruerade för Volvos hjullastare L110–L350; Volvo sandskopa, Volvo upplagslastningsskopa med plan botten och Volvo upplagslastningsskopa, som ersätter den nuvarande modellen.

Volvo upplagslastnings- och sandskopor är optimerade för arbetet och gör att hjullastarna presterar med maxkapacitet. På så sätt sparar kunderna tid, pengar och ansträngning. Bland Volvos stora utbud hittar kunderna alltid det perfekta redskapet som uppfyller – och överträffar – kraven på arbetsplatsen, och gör arbetet mer lönsamt.

Rätt form för produktivitet
Med sin intelligenta konstruktion är Volvo upplagslastningsskopa, Volvo upplagslastningsskopa med plan botten och Volvo sandskopa enkla att fylla tack varje skopans form, försänkta hål och det väl avvägda förhållandet mellan botten och baksida. Dessa funktioner förbättrar lönsamheten eftersom förarna kan göra mer på kortare tid, samtidigt som bränsleeffektiviteten ökar med upp till 20 %.

Optimerade spillskydd avleder material och ger bättre skydd för lyftarmssystemet, samtidigt som välvda sidoplattor skapar en god inneslutning som säkrar materialet för effektivare användning. Skoporna har minimerade fickor för att förhindra att material med olika partikelstorlekar blandas.

Lönsamhet i alla skopor
Volvo upplagslastningsskopa är den perfekta partnern för att säkerställa en mycket produktiv och bränsleeffektiv upplagslastning, oavsett om det gäller ett stenbrott eller en grusgrop. Skopan är lättfylld och ger kortare cykeltider, vilket i sin tur ger ägarna högsta möjliga prestanda och minskade bränslekostnader. Med Volvo upplagslastningsskopa kan förarna utföra samma uppgifter med mindre bränsle, vilket ger mer lastat material till lägre kostnad.

För hantering, lagring och lastning av bearbetat material som sand, grus och sten är Volvo upplagslastningsskopa med plan botten perfekt. För arbeten på sand eller annat mjukt underlag maximerar skopan drag- och brytkraften samtidigt som den behåller en ren arbetsmiljö – för oslagbar produktivitet och effektivitet.

Vid arbete på mjuka underlag som påverkar däckens dragkraft är Volvo sandskopa det perfekta valet. Skopan är utformad för hantering av sand eller krossat stenmaterial, och den långa skopbotten maximerar inträngningen för bättre dragkraft samtidigt som den plana designen hjälper till att behålla ett rent och jämnt arbetsområde.

Skapad av Volvo för Volvo
Volvo upplagslastningsskopa, Volvo upplagslastningsskopa med plan botten och Volvo sandskopa har en hållbar konstruktion för att klara av tuffa förhållanden. De bygger på många årtiondens erfarenhet av ingenjörskonst för att säkerställa en lång livslängd. Liksom alla Volvos redskap har de senaste tillskotten gått igenom omfattande tester för att säkerställa högsta standard vad gäller produktivitet och hållbarhet på alla arbetsområden.

För att garantera lång livslängd för skoporna används höghållfast stål och slitstarka delar på utsatta områden, vilket minimerar oplanerade driftstopp. Oavsett hur tufft de får jobba är Volvos skopor byggda för att hålla – och ge maximal drifttid och lönsamhet.

Kunderna får inte bara de mest produktiva och tillförlitliga skoporna på marknaden, de får också enastående support från Volvos återförsäljare och servicenätverk över hela världen. Om en slitdel behöver bytas ut garanterar vi tillgänglighet. På Volvo är vi måna om att kundernas investeringar ska löna sig.

Relaterade artiklar