ANNONS

Populär App för gödsel

Amazone är den enda tillverkaren av handelsgödselspridare som, i tillägg till de vanliga inställningsdiagrammen och onlineservicen FertiliserService, även erbjuder en app för smartphones.  Redan nu har mer än 10 000 personer laddat ner appen till sin smartphone.
Appen, som är gratis, finns både för Apple iOS och för Android. Den är väldigt enkel att använda och erbjuder två avgörande fördelar; datan i appen uppdateras kontinuerligt och användaren kan med hjälp av smartphonen göra inställningar för utmatningsmängd och spridningsvinkel, utan att använda inställningsdiagram eller dator.
Nedladdningen av appen tar bara några få minuter. Så snart den är nedladdad finns alla inställningar för Amazones samtliga handelsgödselspridare tillgängliga. För att komma igång anger användaren vilket gödselmedel som ska användas, körhastighet, gödselgiva och arbetsbredd. Direkt därefter kan man läsa av alla nödvändiga inställningar för spridaren. Har man internetuppkoppling ser man även en bild på den aktuella spridaren.

För tillfället finns appen tillgänglig för dessa enheter:
Apple iPhone, iPad, och Ipod touch via App Store
Android smartphones via Google Play Store

Relaterade artiklar