ANNONS

Praktisk entreprenadkärra

Waldung erbjuder flera nya draganordningar så att vagnen passa alla maskintyper.

Waldung-kärran byggdes frörst för att passa till hjulgrävare. Nyheter då denna kärra kom var bland annat framflyttad axel för att ge en smidigare kärra och för att minska belastningen på maskinen, rundad framstam för att underlätta lossning med skopa och baklysen upphängda i gummi.
Sedan en tid tillbaka är det även möjligt att få en Waldung-kärra, specialanpassad till traktorgrävarens speciella behov. Förutom de fördelar som redan finns med hjulgrävarkärran har denna kärra förlängd dragstång och sänkt framstam. Den har dessutom hjulaxeln ännu mera framflyttad för att ytterligare öka kärrans balans och smidighet. Stödben finns för att kärran inte ska kunna tippa bakåt då den står frånkopplad.
Nu är det dags för nästa nyhet.
Alla modeller av Waldung-kärran går nu att få med olika typer av dragstång.
Det är skjutbar dragstång vilket ger kunden möjlighet att använda kärran till olika typer av maskiner.
Uppfällbar dragstång är bra för den ha som exempelvis arbetar i städer och behöver ställa ifrån sig kärran på en parkeringsruta eller annat begränsat utrymme.
Svängbar dragstång gör Waldung-kärran smidigare än någonsin och ger en oöverträffad arbetsyta för maskinen. Dessutom gör det svängbara draget det möjligt att arbeta med båda stödbenen nerfällda på en traktorgrävare, även då kärran är vinklad.
Waldung-kärran för hjulgrävare och traktorgrävare går att få i storlekarna 5 ton, 7 ton och 12 ton. Flaket är helt i Hardox och har extra förstärkning invändigt i form av slitstål i nedkant längs sidorna. Invändiga surrningsfästen gör det smidigt att surra fast redskap. Som standard har kärrorna häng- och svänglucka. Standardfärger är röd, gul, grön och blå.
Waldung-kärran går att beställa med fällbara sidor och förhöjningssidor samt med lyftstropp för tippning med skopa.

Waldung-kärran finns med diverse olika varianter av lämmar och bakluckor och med olika storlekar på flaket.

Waldung-kärran finns med diverse olika varianter av lämmar och bakluckor och med olika storlekar på flaket.

Relaterade artiklar