ANNONS

Prisvärd pickup

Nya Isuzu D-Max kommer att introduceras med tre hyttstorlekar i fyra utrustningsnivåer och prissättningen för den svenska marknaden är aggressiv.

När nya Isuzu D-Max lanseras på den svenska marknaden kommer tre karossalternativ att stå på menyn: Single Cab med 235 centimeter flakbädd, Extended Cab med 184 centimeter och Double Cab med 157 centimeter lastlängd.
Utrustningsnivåerna blir fyra: från välutrustade XRS, via XRM och XRL till fullmatade XRX.
Priserna spänner mellan 254.900 kronor (exkl. moms) för en XRS Single Cab och 339.900 kronor för XRX Double Cab med automatlåda.
– Vi är glada att kunna lansera vår nya pickup till ett synnerligen attraktivt pris, men lika viktigt är att kunna visa på låga driftskostnader. Nya D-Max har klassens lägsta förbrukning och det innebär hanterbara löpande kostnader för drivmedel och fordonsskatt, säger Per Håkansson, varumärkesdirektör för Isuzu Sverige.
Helt nya Isuzu D-Max har Sverige-premiär i början av mars och i skrivande stund väntar drygt 200 kunder på sina ordertecknade pickuper.
Isuzu är Japans äldsta och största lastbilstillverkare. Rötterna sträcker sig tillbaka till 1916 och tillverkningen startade 1922 i Ishikawajima Automotive Works Company. Idag tillverkas drygt 700.000 lastbilar, bussar och pickuper per år. Företagets erfarenheter och forskning inom den tunga sidan har varit vägledande under utvecklingen av pickupen D-Max. Isuzu Pickup har klassledande dragvikt på hela 3.500 kg samt en bränsleeffektiv motor med låg förbrukning, vilket innebär låga driftskostnader och låg vägskatt.

Relaterade artiklar