ANNONS

Q-companion för äldre frontlastare

Tack vare den stora efterfrågan på ett eftermonteringskit för Q-companion har Quicke utvecklat en kit för premiumlastare tillverkade 2005–2017, inklusive Quicke Dimension och Trima Plus. Jordbrukare och användare över hela världen med äldre premiumlastare har nu möjlighet att använda Q-companion.

Sedan lanseringen 2017 har Quicke’s digitala assistanssystem använts och lovordats över hela världen för sin lastvägningsfunktion och möjligheten att spara allt resultat i den medföljande appen. Att ta fram ett kit för äldre lastare var ett naturligt steg. Q-companion är precis, prisvärd och intuitiv och vi vill erbjuda en lösning för så många jordbrukare som möjligt. Så att anpassa den för äldre frontlastare var ett naturligt steg i utveckling. Det finns cirka 350 000 äldre lastare ute i världen, så nu har vi möjlighet att hjälpa ännu fler människor arbeta smartare, säger Magnus Sundell, produktchef på Ålö.
Han berättar vidare att feedback från användare verkligen har hjälpt Ålö att göra den här produkten till vad den är. Mängden app-användare ökar stadigt och för många erbjuder den en hel del värdefulla funktioner. Vi försöker göra det lättare för användare att dokumentera avkastning, hur mycket lastaren används och få en överblick över materialflödet i verksamheten. Vi är väldigt stolta över att vara en del av digitaliseringen i jordbruket.
Eftermonteringskitet för äldre frontlastare levereras i en karting med alla nödvändiga delar för installation. Det är fullt möjligt för jordbrukaren eller en tekniker hos återförsäljaren att installera produkten på endast ett fåtal timmar.

Relaterade artiklar