ANNONS

Första riktiga Case-åf klar

Maskin Väst har tecknat återförsäljaravtal med CNH Industrial om att representera Case IH i Värmlands-, norra Dalslands- och Örebro län.
Det blir den förta svenska återförsäljaren med exklusivt Case IH-avtal. Alla de företag som tidigare presenterats som Case IH-återförsäljare hade redan avtal för New Holland.
Maskin Väst har tidigare varit återföräljare för Söderberg & Haak, så Case IH blir inget nytt i lokalerna.
Företaget har sin anläggning i Karlstad och i dagsläget planeras inte fler anläggningar för att täcka det betydligt större området.
För att kompensera kunder som bor långt från Karlstad erbjuder Maskin Väst rabatt på resekostnaderna.
– Vi kommer att fortsätta sälja Case IH och även utöka vårt representationsområde med Örebro län och norra Dalsland. Anläggningen i Karlstad kommer även i fortsättningen vara navet i verksamheten men för att kunna tillgodose en bra och kostnadseffektiv service till våra långväga kunder kommer vi att införa subventionerade resekostnader för våra fälttekniker. Vi ser fördelarna med att personalen kommer att vara helt fokuserad på ett traktormärke, vilket kommer att leda till djupare kunskap hos både säljare och servicepersonal, som i sin tur leder till nytta för slutkunden genom effektivare service, säger Daniel Bryske, vd för Maskin Väst.
Från Case IHs sida är man stolt över att ha fått Maskin Väst som en del i det nätverk av återförsäljare som ska serva framtidens lantbrukare i Sverige. Per-Olof Ohlson som är nytillträdd försäljningschef för Case IH i Sverige, och tidigare ansvarig för Case IH på Söderberg & Haak, ser framemot samarbetet med Maskin Väst
– Maskin Väst är en professionell återförsäljare som levererar hög service och support till kunderna och med detta nya kontrakt kommer kunderna att få en dedikerad och fokuserad återförsäljare.
IMG_0710

 

 

 

 

 

 

Om Maskin Väst
Maskin Väst är ett företag inom lantbruks-, park-, entreprenad och skogsmaskinbranschen som startades i januari år 2000. Företaget har 31 medarbetaren och man omsätter cirka 230 miljoner kronor per år och är en av de ledande maskinleverantörerna i Värmland och norra Dalsland.

Relaterade artiklar