ANNONS

Road Show med Deutz-Fahr

Söderberg & Haak Maskin arrangerar en road show för att visa upp sina traktorer och redskap. Det är åtta orter som besöks mellan den 2 maj och 30 augusti 2019.
Så här skriver Söderberg & Haak om programmet:
Att göra rätt saker, på rätt sätt, med rätt utrustning och den bästa tekniken är grunden i Precision Farming. Det är också temat i vår rikstäckande roadshow som drar igång i början av maj. Välkommen att ta del av experternas kunskap inom det framtida jordbruket, samtidigt som du kan titta närmare på världsledande Deutz-Fahrs högteknologiska traktorer med automatiserade Precision Farming-system. Välkommen till framtiden!

INSPIRERANDE FÖREDRAG Vi har bjudit in en rad experter som kommer att hålla inspirerande föredrag på de orter vi besöker. De kommer att dela med sig av sin spjutspetskunskap inom olika delar från den gröna näringen. Missa inte det!

HELKVÄLL MED MAT OCH MINGEL Välkommen till en helkväll i trevlig gårdsmiljö med mycket kunskap, samvaro och god mat. Självklart kommer vi även att visa hela Deutz-Fahrs modellutbud av traktorer. Alla laddade med den senaste tekniken för precisionsjordbruket – Precision Farming.

För att medverka krävs anmälan vilket kan göras här.

ÖSTRA LJUNGBY   TOR 2 MAJ
KVIBILLE   TIS 7 MAJ
SKARA   ONS 8 MAJ
KUMLA   TIS 14 MAJ
SALA   ONS 15 MAJ
BORENSBERG   TOR 16 MAJ
URÅSA   TIS 21 MAJ
ÖSTERSUND   ONS 30 AUG

 

TID KL.17.00 – 21.00 GÄLLER FÖR SAMTLIGA EVENT

Relaterade artiklar