ANNONS

Så med rätt kläder

Nu går det att matcha sin såmaskin med kläder från Väderstad Collection Shop. Väderstad investerar i en onlinebutik för försäljning av profil- och samlarprodukter. Butiken finns redan nu tillgänglig via Väderstad-Verkens hemsida www.collection.vaderstad.com

– Stor efterfrågan på Väderstadkläder gör att vi satsar på en onlineshop. Detta gör att våra kunder får tillgång till hela sortimentet med leverans inom några dagar. I vår nuvarande kollektion finns arbets-, fritids-, och barnkläder samt skalmodeller. Vi vidareutvecklar urvalet hela tiden, säger Pernilla Blomberg ansvarig för ”Väderstad collection shop”.

–”Väderstad Collection Shop” lanseras just nu på tolv marknader runt om i Europa och vi arbetar med att utveckla sortimentet kontinuerligt, säger Blomberg.

– Lantbrukarna är varumärkestrogna så länge produkterna håller måttet. För att ytterligare stärka vårt varumärke och utveckla våra tjänster vill vi kunna erbjuda profilprodukter och skalmodeller av högsta kvalitet direkt till slutkonsument, säger Blomberg.

Relaterade artiklar