ANNONS

Fler servar skogsmaskiner

Nyligen invigde Komatsu Forest en ny verkstad i Hässleholm. Nu fortsätter företaget att stärka sina positioner i södra Sverige, denna gång genom utökat samarbete med servicelämnaren Östmek AB.

En viktig del av Komatsu Forests koncept är att ha en stor serviceorganisation som säkerställer att kunden alltid har nära till trygg och kompetent service. Sedan flera år har företaget ett bra samarbete med kontraktsverkstaden Östmek AB i Rejmyre. Som en del i en expansion av Komatsu Forests servicenät kommer Östmek nu att öppna en ny verkstad i Uppvinge kommun, där även Öland och Gotland ingår som serviceområden.

– Samarbetet med Östmek har fungerat väldigt bra, därför kändes det naturligt att utveckla det nu när vi expanderar vår serviceverksamhet i södra Sverige. Östmek är en servicelämnare som har lång erfarenhet och stor kunskap om våra produkter, säger Ulf Nordström, Eftermarknadschef på Komatsu Forest.

Redan från mitten av december kommer en Dropbox, för smidig upphämtning av reservdelar och förbrukningsvaror, att finnas på plats vid den nya anläggningen. Målsättningen är att verkstaden ska vara i full gång i juni.

Komatsu Forest tillverkar skogsmaskiner av märket Komatsu och är en av världens största skogsmaskintillverkare. Komatsu Forest har cirka 1 400 anställda och finns representerat på samtliga marknader där mekaniserat skogsbruk bedrivs.ixu5hjhnozsii0wem3mh

Relaterade artiklar