ANNONS

Ny serviceverkstad och återförsäljare för Doosan i Västerbotten

Doosan, Case samt Bergmanns generalagent Maskinia jobbar kontinuerligt med att bygga ut nätverket med försäljningsställen och serviceverkstäder i Sverige. Nu tas ett steg framåt i norr då
Kjellsons Maskinservice AB blir serviceverkstad för Maskinias alla samtliga märken och dessutom återförsäljare för Doosan i Västerbottens län.
– Andreas och teamet på Kjellsons har en service i toppklass. De kommer nu att bli nästa kedjelänk i att bygga den bästa servicen i Sverige, vilket är det långsiktiga målet för Maskinia. Stor kunskap, flexibilitet samt ordning och reda är egenskaper som matchar väl med de grundläggande pelarna som Maskinia bygger eftermarknaden runt. De senaste 5 åren har vi tagit stora kliv på eftermarknad och försäljning i Sverige. Vi har en plan och ett mål där vi kommer fortsätta att utveckla Maskinia och våra varumärken på den svenska marknaden. Denna milstolpe i Västerbotten är ett av flera utvecklingssteg som kommer genomföras under 2019. Det kommer att bli ett händelserikt år med full fart framåt, avslutar Fredrik Holmquist, vd Maskinia.
Doosan försäljningen i Västerbotten kommer Kjellsons Maskinservice AB ansvara för framöver. Försäljning för Case kommer fortsatt att bli kvar hos Olofsson Maskin AB.

Relaterade artiklar