ANNONS

Rätt skopa till minigrävaren

Rätt skopa till minigrävaren

Volvo Construction Equipment har utvecklat en ny serie Aggressive Cut-skopor som är särskilt avsedda för kompaktgrävare på den nordiska marknaden samt i Schweiz. Dessa skopor är utformade för att öka produktivitet och prestanda, särskilt i kombination med Steelwrist symmetriskt snabbfäste och Steelwrist tiltrotator.
De nya Aggressive Cut-skoporna från Volvo Construction Equipment är konstruerade som en inbyggd del av varje Volvo minigrävare, som levererar exakt kontroll och överlägsen produktivitet. Från skopan till snabbkopplingen, tiltrotatorn, hydrauliken och det fabriksmonterade styrsystemet, allt är utvecklat för att passa ihop och det levereras och stöds av Volvo.
Volvo introducerar ett komplett utbud för maskiner i viktklassen 2,5 till 8 ton, inklusive grävskopor med Volvos tandsystem, VTS, kabelskopor med förlängt skopskär för dikning och särskilda planeringsskopor med vinklade hörn för användning med tiltrotator.
Liksom alla Volvo CE-redskap är Aggressive Cut-skoporna robusta och slittåliga och har formats för att uppnå maximal prestanda och produktivitet. Skopornas progressiva form gör det lättare att gräva och ger lågt motstånd vilket ökar produktiviteten. Den platta överdelen hjälper till att bibehålla brytkraften och den långa botten förbättrar bränsleeffektiviteten genom att skopan blir lätt att fylla.dusqg8z6di7ctdzroghh

Relaterade artiklar