ANNONS

Bättre skopor till Volvo

Volvo Construction Equipments Aggressive Cut-skopor är konstruerade för att förbättra produktiviteten och prestandan över hela Volvos utbud av grävmaskiner – särskilt i kombination med ett symmetriskt snabbfäste och tiltrotator från Steelwrist,
De nya Aggressive Cut-skoporna från Volvo Construction Equipment, Volvo CE, är konstruerade som en integrerad del av varje Volvo-grävmaskin, som levererar exakt kontroll och överlägsen produktivitet. Från skopan till snabbkopplingen, tiltrotatorn, hydrauliken och det fabriksmonterade styrsystemet, allt är utvecklat för att passa ihop och levereras och stöds av Volvo.
Liksom alla Volvo CE-redskap är Aggressive Cut-skoporna robusta och slittåliga och har formats för att uppnå maximal prestanda och produktivitet. Skopornas progressiva form gör det lättare att gräva och ger lågt motstånd, vilket ökar produktiviteten. Den plana överdelen hjälper till att hålla en hög brytkraft och den långa botten förbättrar bränsleeffektiviteten genom att se till att skopan är enkel att fylla.
Inte bara skopan klarar höga krafter och extrema påfrestningar, det gör även tänderna. Med en perfekt passform mellan tand och adapter är styrka och slittålighet inbyggt för långa bytesintervall, vilket maximerar maskinens drifttid och minimerar utgifterna på reservdelar och service. När tänderna till slut ändå behöver bytas gör Volvos beprövade tandsystem med patenterad vertikal låsmekanism att det går snabbt och enkelt att ta bort och montera nya.
För att ytterligare säkerställa ett långt och produktivt liv för skopan tillhandahåller Volvo CE också ett brett utbud av ekonomiska utbytbara slitdelar, inklusive sid- och hörnplåtar, adaptrar och segment.
Det perfekta paret
Volvo är den enda tillverkaren som erbjuder en fabriksmonterad tiltrotator för både sina hjulburna och bandburna grävmaskiner. Volvos anpassade kontrollsystem ger utmärkt kvalitet och stöds helt när det gäller delar och garanti. För att garantera säker koppling och frånkoppling förhindrar tekniken med främre tapplåsning skopan från att falla av även om den inte skulle vara helt fastsatt, samtidigt som ett positivt låsindikeringssystem visar grönt när skopan sitter i rätt läge. När en tiltrotator är monterad hindrar ett fabriksmonterat styrsystem snabbfästet från att öppnas, vilket ger trygghet för såväl föraren som andra på arbetsplatsen.
Precis som skopan är snabbfästet också tillverkat av höghållfast stål för optimal styrka och hållbarhet. Dessutom är snabbfästet gjutet i ett enda stycke för att motstå de ökade krafterna när tiltrotatorn används. Detta eliminerar svaga punkter i skarvar och svetsfogar.
Oavsett om du gräver, planerar eller dikar kommer en Volvo grävmaskin med en Aggressive Cut-skopa, snabbfäste och Steelwrist-tiltrotator alltid att klara jobbet.
De nya Aggressive Cut-skoporna kommer att vara tillgängliga i EMEA-region norr och väst, och premiärvisas för svenska kunder under Swecondagarna 2014 den 14 juni i Eskilstuna.l9wvpptyssp3trkcwhrw

Relaterade artiklar