ANNONS

Smart nätverk med Pöttinger Connect

Kostnadseffektivt datautbyte blir verklighet med Pöttinger Connect som är en telemetrienhet som ger tillgång till en värld av nätverksdata. Den tar hand om funktionerna för att styra, registrera och överföra data för ISOBUS-styrda maskiner. Enkel användning och ett certifierat datagränssnitt gör denna telemetrienhet snabb och effektiv att använda. Pöttinger Connect är tillgängligt från och med 1 augusti 2022.
Certifierat gränssnitt
Telemetrimodulen har ett certifierat datagränssnitt till agrirouter, den internetbaserade datautbytesplattformen. För implementering över hela världen kan många gårdsledningsinformationssystem anslutas. Tillsammans med Next Machine Management och Next fältindexeringsprogram, erbjuder Pöttinger möjligheten att visualisera data och dokumentera den på lång sikt. Automatisk inspelning och överföring av data säkerställer att de säkerhetskopieras permanent. Detta säkerställer att fullständig och professionell dokumentation sammanställs och undviker datakaos.
“Allt i ett” operation
Både telemetrienheten och respektive jordbruksredskap manövreras med ISOBUS-kompatibla terminaler eller alternativt med traktorterminalen. För detta ändamål erbjuder Pöttinger sina intelligenta terminaler; Power Control, Expert 75 och CCI 1200, som lösningar för varje applikation. En bättre överblick i traktorhytten får du genom att bara använda en terminal.
Hög kostnadseffektivitet
Pöttinger Connect erbjuder möjligheten att använda Precision Farming-applikationer enkelt och kostnadseffektivt. Modulen tar över uppgiftskontrollerjobb, vilket möjliggör enkla och okomplicerade applikationer som sektionskontroll (TC-SC) och Variable Rate Control (TC-GEO). Detta minskar antalet pass som krävs och sparar driftskostnader. Det garanterar kostnadseffektiv och resursbesparande drift.

Relaterade artiklar