ANNONS

Smygpremiär för Nya Audi Q7 på båtmässan i Göteborg

När båtmässan slog upp portarna i Göteborg i helgen var det inte bara premiär för den nya båtsäsongen utan även för en passande dragbil.  Audi förhandsvisade helt nya Audi Q7 med det senaste i teknikväg.
Den stora SUV:en premiärvisades nyligen under bilsalongen i Detroit och båtmässan i Göteborg är ett av de allra första tillfällena att se nya Audi Q7 efter premiären.
Audi Q7 visas med det senaste i teknikväg. Innovativa assistans- och infotainmentsystem gör körningen både säkrare och mer underhållande. Passagerare och bagage har fått ännu mer utrymme trots minskade yttermått . Tack vare lättviktsteknik är den stora SUV:en upp till 325 kg lättare än föregångaren och effektiva motorer har sänkt förbrukningen med upp till 26 procent. Audi Q7 erbjuds även i 7-sitsigt utförande och har en dragkapacitet på hela 3500 kg med luftfjädring, vilket torde tilltala båtpubliken. Det gäller även den nya trailerassistenten som gör det betydligt enklare att manövrera släp.
Under båtmässan, som pågår den 31/1 till den 7/2, kommer Audi Göteborg att vara på plats i monter B08:30.
– Det är förstås väldigt roligt med Sverigepremiär för Audi Q7 i Göteborg och på båtmässan. Audi Q7 är populär bland båtfolket och det var faktiskt här på båtmässan som Audi Q7 förhandsvisades i förra generationen, säger Erica Eek, Audi-ambassadör på Audi Göteborg.
Audi Q7 kan beställas under våren och kommer till de svenska återförsäljarna sommaren 2015. Något senare lanseras även plug-in hybriden Audi Q7 e‑tron quattro med en räckvidd på 56 km och förbrukning på låga 1.7 liter per 100 km, vilket motsvarar mindre än 50 gram CO2 per kilometer.
Båtmässan i Göteborg håller öppt till och med lördag den 7 februari, så än är det inte för sent att se den nya bilen – och båtarna.
b18eca2be52f0b53_800x800ar

Relaterade artiklar