ANNONS

Sopvalls till den kräsne

Ny  Sopvals Proffs L med uppsamlingsbox från Ysta Maskiner finns i tre modeller och är framtagen för den professionella användaren.

Ysta Sopvals Proffs L finns i modeller med 2,0, 2,3 och 2,5 m arbetsbredd. Borstarna utrustas med 600 millimeter miljövänliga polypropylen ZigZack borstlameller. Sopvalsen Proffs L  200, 230 och 250 är utrustad med flytlägesfäste med inbyggd påkörningssäkring, enkelt för föraren att kontrollera inställningar ” trianglar”, så att sopvalsen är rätt inställd och följer underlagets ojämnheter upp eller ner.

Justering av borsten görs enkelt genom veva på justerstagen som sänker borstvalsen. Sopvalsen är utrustad med hydraulisk uppsamlingsbox för att sopa och samla upp material. Denna modell är utrustad med 3 st stödhjul för att minska slitaget på borsten och bättre följsamhet. Sopvalsen med uppsamlingsbox kan även användas som rak borste  (sopa till höger eller vänster) genom att låsa uppsamlingsboxen i uppfällt läge. ”Två maskiner i en”. Sopvals Proffs L kräver endast ett dubbelverkande hydraulikuttag med ett flöde på 40 till 60 liter per minut.
Extra utrustning kan köpas till eller eftermonteras: Hydraulisk borstvinkling (kräver 1 st extra dubbelverkande hydrauluttag), sidoborste ,en styck,  (kräver inget extra hydraulikuttag) och 200 liters vattentank.

Modellerna passar utmärk för frontmontering på last-, frontlastare eller teleskoplastare.

Relaterade artiklar