ANNONS

Första spadtaget grävt

Det blir Manitou på den ena sidan och Komatsu på andra sidan, när Scantrucks nya svenska huvudkontor är färdigt och får Söderberg & Haak som hyresgäst. Byggnaden kommer att ligga i det attraktiva industriområdet Rosersberg mellan Stockholm och Arlanda flygplats vilket ger de båda företagen ett idealiskt läge.

På den 13000 kvadratmeter stora tomten bygger man stort nog för att Söderberg & Haak, som har importen av Komatsu entreprenadmaskiner i Sverige, ska kunna flytta in första kvartalet 2018. Det ger en positiv synergieffekt för både Scantruck och Söderberg & Haak att ha sina respektive verksamheter i den gemensamma byggnaden.

Poul Nielsen, ägare Scantruck till vänster. Hans Ripa, VD Söderberg & Haak Maskin AB till höger.

 

 

 

 

 

– Vi har olika produktprogram och vi kan attrahera många fler kunder till huset när det är flera produkter att titta på, säger Scantrucks Business Manager Anker B. Lemvig.
– Fördelen med att dela lokal med en annan professionell aktör på marknaden är uppenbar, tillägger Hans Ripa, VD på Söderberg & Haak Maskin AB.

Närvarande vid ceremonin fanns bland annat representanter från båda företaget, Scantrucks ägare Poul Nielsen, Hans Ripa, VD på Söderberg & Haak Maskin AB samt Business Manager Scantruck Anker B. Lemvig.

Relaterade artiklar