ANNONS

Styr fodervagnen med iPhonen

Förvandla din smartphone till en fjärrkontroll för vågdatorn, eller programmera recepten noggrant och enkelt via en pekskärm. En perfekt anpassad blandning är hemligheten bakom hög produktion och friska djur. Utmaningen är att producera den optimala blandningen varje dag. Triotronic elektroniska vågsystem, som finns med tre olika indikatorer: 2810V, 3610V och 7600T. Standardsystemet levereras med 2810V-indikator, med ett robust hölje och en förbättrad LCD-display. Med denna indikator kan vikten per matningskomponent visas, samtidigt som den totala vikten bibehålls. Det är också möjligt att programmera en målvikt. En varning visar när målvikten är nära, vilket innebär att blandningen blir mer exakt.

Programmerbara viktindikatorer
Triotronic 3610V och 7600T är programmerbara vågindikatorer, där 3610V är den programmerbara varianten av 2810V. Triotronic 7600T är en helt ny indikator i Trioliet-sortimentet. T står för “pekskärm”. Pekskärmen kan användas för att bläddra lätt genom matningsdata och växla snabbt mellan komponenter, recept och djurgrupper. Den stora färgskärmen ger en god överblick. Ändringar av givorna kan snabbt och enkelt genomföras direkt från traktorn.

Trådlösa Cab Control-indikatorer
För att vikten ska kunna avläsas på distans finns det också tre nya trådlösa Cab Controls, som ingår i familjen: CC300 App, CC400 View, och CC500 Touch. Dessa är användbara när du exempelvis arbetar på lastfordonet eller i en silo där blandarens vågindikator inte är synlig. Den aktuella vikten är alltid tillgänglig, även i dåligt väder, framför ensilage och oavsett från vilket håll blandarvagnen fylls på.

CC300 App vågsystem styrs via en app på din smartphone eller surfplatta, som kommunicerar i realtid med vågsystemet på blandarvagnen. Den nuvarande vikten kan läsas av och systemet kan styras från vilken plats som helst.

CC400 View är en Cab Control-indikator i lastfordonets hytt. Med CC400 View kan du återställa vågsystemet och växla mellan olika foderkomponenter. Både CC300 App och CC400 View har en räkningsfunktion, där varje ingrediens vikt visas tillsammans med den totala vikten av lasten.

CC500 Touch är den mest omfattande versionen i Cab Control-serien. Med denna indikator, som kan manövreras från hytten av lastfordonet, kan vågsystemet programmeras på distans. Ransoner och djurgrupper kan enkelt justeras via pekskärmen, och du har alltid en överblick över lasten.m39issdv4z9jo2j5m4bj

Relaterade artiklar