ANNONS

Succén på Borgeby

Den nya intressanta boken “Att ställa om till Ekolgisk produktion” hade premiär på Borgeby Fältdagar och det var många som köpte den.
Den vänder sig i första hand till konventionella lantbrukare som funderar lite i banorna på ekologisk produktion och vill veta mer. Boken, som är på 100 fullmatade sidor, behandlar allt från regleverk, certifieringar, EU-stöd till praktiska produktionsråd. Den behandlar både animalieproduktion och växtodling och har en stpr mängd intervjuer med lantbrukare och rådgivare. Den är producerad av Anders Niléhn på Agrar Media, en organisation som är helt opartisk i frågan ekologisk produktion.
Boken “Att ställa om till Ekologisk produktion” kostar endast 99 kronor inklusive moms. Den skickas med post inklusive faktura till beställaren. Boken innehåller så mycket råd och tips att den har ett stort värde även för den lantbrukare som framöver ändå aldrig ställer om gården till ekologisk produktion. Boken kan beställas via telefon; 044-237180, 070-6306877, mail; anders@agrar.nu eller genom ett digitalt formulär som ni finner här.
Eko_ettan_low

Relaterade artiklar