ANNONS

Svensk klämskopa

På året MaskinExpo presenterar Norje Smidesfabrik två nyutvecklade produkter. Förbättrad och större Klämskopa och ett hydrauliskt gaffelställ med elefantkapacitet.
Norje Smidesfabrik nylanserar klämskopan som varit ur produktion en längre tid. Nu är klämskopan tillbaka med större volym än tidigare och en förbättrad klämarm.
Klämskopan, som i grunden är en Lättmaterialskopa, har en kraftig hydraulisk klämarm monterad på skopans överkant. Skopan är utvecklad speciellt för ris-, återvinnings- och avfallshantering och ger en överlägsen hantering av spretigt material. Arbetstrycket i klämarmens cylindrar är ställt till 80 bar för att säkerställa att inte för högt tryck appliceras. Skopan levereras som standard med sparskär.

-Enkel att fylla och tömma med mer exakt dosering
-Effektiv även vid spretiga material
-Bredd:2650 mm
-Djup:1400 mm
-Höjd:1250 mm
-Volym: 3 m3
-Max reducerat arbetstryck 80 bar

Hydrauliskt Gaffelställ, Kapacitet 4 ton
Norje Smidesfabrik har utökat sortimentet med ett hydrauliskt gaffelställ, kapacitet 4 ton, speciellt anpassat för mindre hjullastare och större teleskoplastare.

Många av dessa maskiner använder idag gaffelställ med mindre lyftkapacitet än vad som är lämpligt eller ett onödigt stort och klumpigt gaffelställ. Norjes nya 4 tons gaffelställ är anpassat för maskiner typ L30-L45 och större teleskoplastare med en lyftkapacitet över 2,5 ton till 4 ton.

-Anpassad kapacitet för mindre hjullastare och större teleskoplastare
-Låg egenvikt och smidig hantering
-Bredd:1500 mm
-Max last: 4 ton vid600 mmTP
-Gafflar: 100x50x1200
-Vikt: 290 kg*
-Egenvikt med Stora BM fäste

Relaterade artiklar