ANNONS

Svenska simulatorer på Agritechnica

I samband med Agritechnica i Hannover, världens ledande mässa för jordbruksmaskiner, lanserar svenska Tenstar flera nyheter på sina simulatorer för traktor och skördetröska.
Tenstar Simulation har introducerat Multi Machine Environment – MME som tillåter flera maskiner  att interagera med varandra i samma miljö. – Besök vår monter för att se traktor och skördetröska arbeta tillsammans, prova på att tömma tröskan under körning tillsammans med en traktorförare. Med MME introducerar vi ett nytt segment av övningar som det ofta är svårt och mycket kostsamt att återskapa i verkliga förhållanden, här utan stora risker för eleverna, under deras utbildning, berättar Freddy Lund, vd och grundare av Tenstar Simulation.

 

 

 

 

Tenstar Scoring System – TSS

Tenstar Scoring System ger poäng på varje körning baserad på säkerhet, kvalitet och ekonomi. TSS gör det möjligt att följa upp elevens förbättringspotential och framsteg under sin utbildning. Återkoppling till eleven loggas och ges via poängsystem i realtid eller som rapport efter utförd övning, vilket är en viktig framgångsfaktor för att säkerställa fortsatt utveckling och höja kvaliteten på utbildningen.

VR
Tenstar simulatorer är förberedda för användning med VR, vilket nu även introduceras på deras traktorsimulator.
VR ger en mycket mer realistisk upplevelse och bättre djupuppfattning än skärmar.

Förbättrad grafik
Den redan välutvecklade grafiken har förbättrats ytterligare där alla detaljer är
mer verklighetstrogna som i riktiga traktorer, och tar körupplevelsen så nära
verkligheten man kan komma.

På Agritechnica
– Ska du till Agritechnica? Passa då på att ta vägen förbi vår monter och provkör våra simulatorer. På plats finns traktor, skördetröska, hjullastare med mera. Du hittar oss i hall 13, monter C70, säger Freddy Lund.

Tenstar använder den senaste tekniken och växer snabbt i en spännande bransch
Tenstars utbildningssimulatorer utvecklas med det senaste inom spelutveckling och avancerad programmering i kombination med modern elektronik och hårdvara som VR-teknik, professionella maskinkomponenter och rörelseplattformar.

– Vi är ett svenskt företag med internationella perspektiv och snabb tillväxt. Vi fokuserar främst på skolor och utbildningsföretag, men även maskintillverkare. Vi har en etablerad försäljningsorganisation i Europa, men du kan också hitta våra kunder i Afrika, Asien och Australien, avslutar Freddy Lund.

Relaterade artiklar