ANNONS

Swedish Agro Machinery övertar Dalbo

Danska Dalbo som tidigare importerats av Söderberg & Haak övergår nu till Swedish Agro Machinery.

– De senaste åren har vi sett en ökad efterfrågan på våra vältar, utöver det vill vi också öka fokus på vårt övriga sortiment inom harvar, vilka också passar mycket väl till svenska förhållanden. Här ser Dalbo Swedish Agro som en självklar samarbetspartner och vi tror att vi med det nya upplägget kommer att bli ännu starkare i Sverige. Swedish Agro har byggt upp ett helt nytt distributionsnät och är nu en väletablerad återförsäljare i Sverige och vi passar perfekt in i deras erkända produktsortiment, säger Torben Norlyk Pedersen, Försäljningschef på Dalbo.

– Dalbo är ett fantastiskt tillskott till vårt befintliga produktsortiment. Dalbo är ett starkt och erkänt varumärke i Sverige som är känt bland svenska lantbrukare för sin höga kvalitet”, säger Hans-Christian Ripa, vd på Swedish Agro Machinery.

– Många tänker på vältar när man säger Dalbo, men vi kommer också att ha stort fokus på såbäddsharvarna som är kraftfullt konstruerade och därför perfekt anpassade till svenska förhållanden, säger Kenneth Malmqvist, produktteamschef på Swedish Agro Machinery.

Samarbetet startar med omedelbar verkan.

Relaterade artiklar