ANNONS

Tre gräsklippare i en

Nordfarm har återigen lyckats hitta en ny agentur med en unik produkt till den svenska marknaden. De presenterar nu FJDynamics, ett enastående koncept inom autonom gräsklippning,  maskiner utan förare. Arbetet inom FJDynamic bygger på många års erfarenhet, nyfikenhet, passion och en vilja att göra det som verkar vara omöjligt.

FJDynamics strävar alltid efter att vara steget före konkurrenterna och har ett kontinuerligt fokus på utveckling för att möta kundernas behov. När Nordfarm letar efter ett nytt varumärke, värderar
vi vissa egenskaper högre än andra. Självklart är produkten av högsta vikt, den måste vara konkurrenskraftig, hålla hög kvalitet och framförallt tillföra något nytt till marknaden. Vi utvärderar även företagets värderingar, vision, passion och framåtanda.

FJD Vidar är en elektrisk robotgräsklippare av typen zero-turn som lyfter klippupplevelsen till en helt ny nivå.

Maskinen är således batteridriven. Kan köras med förare, med föraren bredvid med radiostyrning eller helt ensam som en vanlig robotklippare.
Den kan klippa 2,5 hektar på en laddning och har centimeterpresission i klippningen och körs autonomt med RTK-signal och GPS.

Relaterade artiklar