ANNONS

Två nya anläggningar för JD

Åhmans Traktorcentrum bygger upp en ny verksamhet på Furingstad Vallerstad Gård. Detta för att säkerställa att kunderna i Östra Östergötland får en närhet till Åhmans i form av försäljning, verkstad och reservdelar. Samtidigt öppnar företaget även en filial i Jönköping.

Verksamheten på Furingstad och Vallerstad gård på Vikbolandet invigs redan den 31 maj.
– Norrköping, Söderköping, Finspång och Valdemarsvik är viktiga kommuner för oss på Åhmans. Både vad gäller eftermarknad och försäljning. Det är med tillförsikt och stor målmedvetenhet vi bygger vidare på Åhmans utveckling i Östra Östergötland, säger Magnus Åhman, VD på Åhmans Traktorcentrum.

I Jönköping har Åhmans Traktorcentrum förvärvat en fastighet där de ska bedriva försäljning, eftermarknad och service.
Fastigheten ligger i området Hedenstorp nära Jönköpings flygplats och består av verkstad, reservdelslager, kontor, butik samt uppställningsyta för maskiner. Officiell invigning av anläggningen sker den 20 juni.
– Förvärvet av fastigheten är ett viktigt strategiskt steg för Åhmans Traktorcentrum. Det är med tillförsikt och stor målmedvetenhet vi bygger vidare på Åhmans utveckling i Jönköpings län. Med denna satsning och lokal närvaro är jag helt övertygad om att vi och våra kunder stärker affärsrelationen, säger Magnus Åhman.

Relaterade artiklar