ANNONS

Uppdaterade traktorer från Case IH

Case IH:s Luxxum-traktorer har uppgraderats med en ny motor och andra funktioner, vilket fortsätter sin position som ett nyckelval bland allbrukstraktorer. De tre allroundmodellerna, designade för medelstora boskap och blandade gårdar och levererar 101, 110 och 117 hk, erbjuder nu ännu bättre prestanda samtidigt som de uppfyller de senaste, steg V, motoravgasföreskrifterna.

Den nya fyrcylindriga FPT Stage V-motorn, fortfarande tillsammans med ActiveDrive 4 mjukväxlande halvautomatiska växellåda, ger mer kraft och högre effektivitet. Den nya F5-motorn med större kapacitet är en 3,6 liters motor, som tar upp samma utrymme som tidigare motor, vilket bibehåller Luxxums kompakta totala storlek.

Den nya motorn har ett antal prestandafördelar, inklusive ökad effekt i den nedre delen av intervallet och upp till 5 % högre vridmoment, vilket ger högre produktivitet och bättre körbarhet. Maximalt vridmoment uppnås nu vid det lägre motorvarvtalet på 1 300 rpm, vilket förbättrar belastningsresponsen och startförmågan under tung belastning.

– Luxxum är redan en mycket populär modell med blandade gårdar och djurgårdar i både högland och lågland, säger Can Tümer, produktmarknadschef.
– Tack vare den senaste tekniken ger dessa förbättringar den mer kraft i en sluttning eller med en stor trailer. Lägg till de andra uppgraderingarna och du får en alldeles utmärkt allrounder.

Relaterade artiklar