ANNONS

Uppdaterade tröskor

New Holland CX5000 och CX6000 kommer nu i Elevationutförande. New Holland har uppgraderat serien med mellanstora tröskor, genom en betydande ökning av kapacitet och prestanda. CX5000 och CX6000 Elevation har samma snygga design som de större CX8000-modellerna. Serien har fyra basmodeller, två modeller med fem skakare och två med sex. Det innebär högre kapacitet med nya Triple-Clean™ sållådan och större spannmålstankar som ger ökad fältprestanda. Enligt New Holland är de bäst i klassen när det gäller mångsidighet med innovativa egenskaper som visat sig ge bästa prestanda under alla förhållanden.
De är lätta att köra tack vare IntelliView™ IV monitorn, halmen hanteras väldigt skonsamt och att tröskan är lätt medför reducerad markpackning och ökad dragförmåga, marken skyddas och höga framtida skördar säkras.
– Med dessa fyra uppdaterade modeller visar New Holland återigen att deras mellanstora tröskor är bäst i klassen med ökad kapacitet, bästa möjliga prestanda under skiftande förhållanden, fält och gröda samt med låga driftskostnader, säger Hasse Ripa, Försäljningschef New Holland, Söderberg & Haak Maskin.
Den nya CX5000 och 6000 Elevation-serien kännetecknas av sin flexibilitet och mångsidighet. Den erbjuder en lösning för alla; från kreatursuppfödaren som vill ha kvalitetshalm till maskinstationen och växtodlingslantbrukaren som snabbt ska växla mellan olika grödor utan att kompromissa med prestanda och kvalitet. Den ger konstant bästa prestanda under alla förhållanden: på platt mark, under kuperade förhållanden och i många olika grödor.
CX_6080_Elevation_14_032_270px

Relaterade artiklar