ANNONS

Väderstad laddar för Sima

– Vi ser fram mot SIMA. Frankrike är en mycket viktig marknad för oss på Väderstad och vi har startat året med en stark försäljningsökning i landet. Vi ser SIMA som ett mycket bra tillfälle att möta intresserade lantbrukare, säger Philip Westman, Sales Manager på Väderstad, och tillägger:

– I Väderstads monter kommer vi lägga stor vikt vid våra innovativa maskinkoncept. Vi kommer ha världspremiär för nya maskiner, och våra kunniga medarbetare ser fram mot att prata agronomi och lantbruksmetoder med lantbrukare och maskinstationer från hela världen.

Unik AR-upplevelse

Som alltid, är Väderstads lantbruksmaskiner utvecklade tillsammans med metod och koncept. Väderstads AR-teknik är ett bra sätt för oss att tydliggöra maskinernas agronomiska fördelar, säger Tommy Svensson, Marketing Manager på Väderstad, och fortsätter:

– Med appen Väderstad AR, som är gratis att ladda ner från Apple App Store eller Google Play Store, kan besökare ta sig runt i vår monter och få innehåll att leva genom att peka sin smartphone mot olika AR triggers.

Väderstads monter finns I Hall 5A monter F 081.

Relaterade artiklar