ANNONS

Vårens nyheter från Arla

I dagarna lanserar Arla flera spännande nyheter; bland annat en innovativ mjölkdryck, en unik fruktyoghurt och proteinrika mellanmål att avnjuta på språng. Allt finns i matbutikernas mejerikylar nu.

Arla Ko® Laktosfri Mjölkdryck+ är en helt ny laktosfri mjölkdryck för dig som vill ha mer i varje glas. Den har en låg fetthalt och högt innehåll av protein och kalcium. Den innehåller även vitamin B12 & D och passar perfekt för den som vill göra små ändringar som ger mer.

Yoggi® årets smak: Cherrylicious. Yoghurten är den allra första på marknaden som smaksatts med körsbär och har en fruktig och frisk smak som passar perfekt till frukost, mellanmål eller som en enkel efterrätt.

KESO® Cottage cheese crushed lök är det senaste tillskottet i Crushed-sortimentet som är en finkornig och slät variant av KESO®. Den nya smaken av lök är mild och mångsidig och passar toppen som pålägg, dipp och i olika maträtter.

Nya varumärket Arla Protein lanserar nu praktiska pouches med yoghurt för en proteinboost på språng. Yoghurtarna finns i smakerna Vanilj och Mango och innehåller 20 gram protein. Den smarta förpackningen gör att man slipper sked och onödigt kladd.

Starbucks Chilled Coffee uppdaterar sina förpackningar till PET och släpper två nya smaker: Vanilla Bean Macchiato och Hazelnut Macchiato. Den nya förpackningen är återförslutningsbar och man kan även ta med drycken och avnjuta den när man vill då den inte behöver hållas kyld.

Relaterade artiklar