ANNONS

Ny åf för Zetor

Dala Bil- & Traktorverkstad har fokuserat på service och nöjda kunder sedan företaget grundades 1938. De har i huvudsak varit återförsäljare av McCormick traktorer men vill nu bredda sortimentet med ytterligare ett märke.
Zetor är tillverkade i Tjeckien och distribueras i hela Norden genom oberoende återförsäljare. Bakom importen står danska HCP Nordic och deras svenska försäljningsbolag.
Mattias Nilsson på Dala Bil- & Traktorverkstad väljer Zetor på grund av den efterfrågan som finns bland kunderna.
Han berättar att Zetor-traktorerna matchar många kunders behov av en pålitlig traktor med låga kostnader.
I det aktuella Zetor-programmet finns traktorer med motorer upp till 160 hk och en teknisk utrustning som ligger i topp. Zetor kompromissar varken med utveckling och teknik eller med komfort och producerar fortfarande sina traktorer i Tjeckien, ett land känd för sin höga tekniska nivå.
– Med försäljning av Zetor-traktorer hoppas vi på Dala Bil & Traktorverkstad att kunna möta upp fler kunders efterfrågan och behov.
Nu står vi som återförsäljare av både McCormick och Zetor. Vi hälsar både nya och befintliga kunder välkomna att titta på vårt sortiment i nya visningshallen.
Patrik Sonesson, vd i HCP Sverige, är nöjd med sin nya återförsäljare.
– Vi letar alltid efter engagerade återförsäljare med fokus på service och med stor lokal kännedom. Detta uppfyller Dala Bil & Traktorverkstad till fullo.

Relaterade artiklar