ANNONS

Ny handbok för ekologisk grisproduktion

En ny handbok ska stödja lantbrukaren i det förebyggande arbetet med att hålla grisar friska och upptäcka potentiella symptom på skada eller sjukdom tidigt. Fokusområden är utfodring och hygien i system där grisar hålls inne i byggnad, utomhus eller både och.
Handboken baseras på dokumentation från 74 ekologiska grisproducenter i EU, där förslag på förbättringsåtgärder togs fram tillsammans med lantbrukare och rådgivare. Handboken är en del av Core Organic II projektet ProPIG och finns på engelska, tyska, franska och tjeckiska. En Italiensk översättning är under produktion.
gris-ES
Relaterade artiklar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng