ANNONS

Sveaverken och Rotage Agri blir Svea Agri AB

sa
Den 29 juni 2016 går Sveaverken och Rotage Agri samman under det nya namnet Svea Agri AB. Svea Agri är effektiva, hållbara och kostnadseffektiva lösningar. Våra produkter och tjänster skapar mervärden och underlättar i vardagen. Bolaget ärver en gedigen tradition inom projektering, utveckling, tillverkning, försäljning, installation och service av professionell utrustning för ett hållbart lantbruk. Företagets produkter finns även i andra branscher, till exempel i livsmedels- och tillverkningsindustrin.

Att aktivt delta i utvecklingen av bra stallmiljö för kor, grisar, hästar och lantbrukare/djurägare är viktigt för oss. En bra miljö med djurvänligt utvecklade produkter leder till bra resultat.

Inom företaget finns kompetens för att driva fullskaliga byggprojekt och för att ta fram kundunika produktlösningar. Tillsammans med våra återförsäljare erbjuder vi rikstäckande service.

Genom att i nära samarbete kombinera Sveaverkens produktutbud, noga utvalda samarbetspartners som Big Dutchman och DAN Egtved, tillsammans med Rotage Agris servicekapacitet samt återförsäljar-nät blir bolaget starkare. Svea Agri är verksamt i Europa, som är det nya bolagets växande och viktiga marknad. Vi kommer finnas kvar rent fysiskt med produktion, lager och försäljning i Södermanland, försäljning och lager i Västra Götaland samt säljkontor i Finland. Svea Agri är mer än en leverantör, vi är en samarbetspartner som hjälper våra kunder att utveckla och kostnadseffektivisera sin verksamhet.

Relaterade artiklar